Rotter: Bekæmpelsesfirmaers adgang til Rottehullet

Bekæmpelsesfirmaer kan få adgang til Rottehullet, via deres medarbejdersignatur.
Hvis I ikke har en digital signatur, kan I få den på Nets DanIDs hjemmeside.

Nedenfor har vi indsat en trin for trin-guide til, hvordan du kommer på Rottehullet ved hjælp af Medarbejdersignatur

OBS! Kan du ikke komme ind i rottehullet, så er dit firma måske ikke oprettet i rottehullet. Læs mere om dette i Er dit firma registreret i Rottereden?

Trin for trin-guide

1. Først åbner du Rottehullet

2. Du kommer ind på nedenstående billede, hvor du i rullemenuen vælger NemLog-in

3. Du kommer herefter ind på nets loginside, hvor du vælger fanen "Log på med nøglefil".

4. Du får nedenstående billede, hvor du logger på med din digitale signatur

Du kan i Vejledning til Rottehullet - inddatering af giftforbrug og sikringsordninger for bekæmpelsesfirmaer, læse, hvordan du bruger Rottehullet.