Søg data i Arealinformation vha. 'Simpel forespørgelse'

I denne artikel kan du se, hvordan du kan hente objekter (data) på Arealinformation ved at søge på forskellige søgeparametre, du selv indstiller.

Trin for trin-guide

1. Åbn Arealinformation

2. Åbn værktøjslinjen ved at klikke på værktøjsikonet i øverste højre hjørne V_rkt_jsikon.PNG

3. Åbn fanen 'Andre værktøjer' og vælg funktionen 'Simpel forespørgsel'.

Du kan nu sætte søgeparametre op og søge objekter (data) frem.

'Simpel forespørgsel' giver mulighed for at søge i databasen og samtidig søge på et bestemt område
i kortet.

4. Før du søger, skal du vælge følgende søgeparametre:

1. det tema (lag) du vil søge i

2. det felt / de felter du vil søge i

3. vælge/taste søgeværdien fx CVR_navn - dernæst bliver der vist en rullemenu

TIP: Hvis du vil søge en bestemt geometri, kan du vælge at søge efter 'Objekt_id'.

5. Til sidst kan du vælge geografisk område = 'Rumligt filter', dvs. om du vil søge i hele landet eller aktuelt kortudsnit eller indenfor en udvalgt geometri, fx inden for en kommune eller lokalplan, du har valgt.

6. Klik på 'Kør':