PULS: Forkaste eller godkende analyseresultater

Denne vejledning forklarer, hvordan du forkaster eller godkender resultater i PULS. Datakvalitet kan kun foretages af rekvirenten, som fx kommunen eller forsyningen.

Nedenfor er der lavet en trin for trin-guide.

Trin for trin-guide

1.

Du går ind under fanen Validering og vælger datakvalitet

2.

Du søger den aktuelle punktkilde frem

3.
Du vælger punktkilden og udfylder kriterierne og trykker på Søg.

Alle punkter der er markeret med rød stjerne skal udfyldes.

Under Produktype kan du vælge imellem:

• Analyseresultater
  • Måleresultater
  • Foder
  • Hjælpestoffer

Under Datakvalitetstype kan du vælge imellem:

• Alle
  • Afventer kontrol
  • Forkastet
  • Godkendt

4.

Du vælger den analyse, du ønsker at rette og trykker på Vis/ret

5.

Du kommer ind på nedenstående billede, hvor du trykker på Rediger

6.

Under feltet DataKvalitet har du følgende valgmuligheder

• Afventer kontrol
  • Forkastet
  • Godkendt

Du vælger enten Forkastet eller Godkendt og trykker på Gem. (I nedenstående eksempel er der valgt Forkastet)

Herefter får du nedenstående besked, og din registrering er gemt

Hvis du har behov for at se, hvordan du gør, kan du med fordel se filmen:Validering af analyseresultat