Adviseringsmail ved udløb af adgangskode

Når din adgangskode er ved at udløbe, får du en autogenereret mail fra vores brugeradministration.  Første gang, du modtager mailen er, når der er 20 dage til, at din nuværende adgangskode udløber. Du vil få en reminder igen, når der er hhv. 15, 10, 5, 4, 3, 2 og 1 dag tilbage.

Nedenfor er der en trin for trin-guide til, hvordan du fornyer din adgangskode, når den er ved at udløbe.

Trin for trin-guide

1.

Du trykker på linket i mailen

2.

Du vælger "LOG IND"

3.

Du kommer ind på nedenstående billede, hvor du vælger, hvilken organisation du hører under. Er din organisation ikke i listen, skal du vælge  "Anden organisation" og trykke på "Log-in". Herefter kan du logge ind med dit brugernavn og din nuværende adgangskode og afslutte med "OK".

Hvis du får fejl i forbindelse med login, kan det skyldes to ting. 1) Det kan skyldes, at din adgangskode allerede er udløbet, her skal du blot nulstille din adgangskode. I artiklen Nulstilling af adgangskode, kan du læse, hvordan du gør.

2) Det kan også skyldes, at din brugerkonto er låst. I dette tilfælde, skal du have fat i din lokale administrator, der kan genåbne din brugerkonto og nulstille din adgangskode.

4.

Hvis du har en almindelig brugerkonto (ikke en administratorkonto), kommer du automatisk til den side, hvor du kan skifte din adgangskode - se nedenstående billede: Her indsætter du både din nuværende og din nye adgangskode. Til sidst trykker du på "sæt adgangskode", hvorefter din adgangskode er ændret.

OBS: Du skal være opmærksom på, at din nye adgangskode skal opfylde nedenstående kriterier: