Arealinformation: husdyrgodkendelse

På Arealinformation kan du under temalaget "husdyrgodkendelse" bl.a. se Nitratklasser.

Nedenfor er der en trin for trin-guide til hvordan du kan se temalaget husdyrgodekendelse inklusiv undertemaer.

Trin for trin-guide

1.

2.

Ude i venstre side skal du finde temalagene "husdyrgodendelse" og "drikkevand og grundvand". Du åbner temaet ved at trykke på det lille puls til venstre for temanavnet. Hvorefter undertyperane kommer tilsyne.  Under temalaget "drikkevand og grundvand" sætter du hak ved "følsomme indvindingsområde" Under "husdyrgodkendelse" sætter du hak ved det temalag du er interesseret i (Det anbefales at du under temalaget "husdyrgodkendelse" kun vælger et underpunkt ad gangen, da temalagene godt kan ligge oven i hinanden. )

Hvis teksten er grå, er det fordi, du ikke er zoomet ind til synligt niveau. Måden du lettest kan gøre det på er ved at klikke på fx  "Beskyttede naturtyper med ammoniak bufferzoner" hvor nedenstående boks kommer tilsyne, hvor du trykker på "zoom to visible scale"

3.

For at få signaturbeskrivelsen frem, skal du trykke på den lille pil, der er placeret til venstre for temanavnets titel fx. Beskyttede naturtyper med ammoniak bufferzoner

Hvorefter nedenstående kommer frem

Med ovenstående eksempel vil resultatet se således ud

4.

Hvis du ønsker at se metadata trykker du på det undertema, du er interesseret i fx Beskyttede naturtyper med ammoniak bufferzoner. Du får den samme boks op, da du skulle zoome ind til synligt niveau. Her vælger du istedet "vis metadata BES_NAT_BUFFERZONER"

I artiklen: Arealinformation: Særlige indvindings -og indsatsområder på grundvand  kan du læse hvordan du finder disse områder på Arealinformation.