Rotter: Rottehullet "svarer ikke" ved brug af Internet Explorer

Hvis du bruger Internet Explorer, når du arbejder i Rottehullet, kan du blive mødt med en Time Out besked: "miljoeportalen svarer ikke", når du prøver at indtaste data i en formular. Det er desværre ikke en fejl, vi kan rette, da problemet ligger hos Microsoft.

Hvis du i stedet åbner Rottehullet i Google Chrome, er der ingen problemer.