Brugerstyring: Forny din adgangskode

Din adgangskode skal skiftes, når der er gået 90 dage. Du vil modtage en adviseringsmail, når tiden nærmer sig.

Nedenfor har vi lavet en trin for trin-guide til, hvordan du fornyer din adgangskode.

Trin for trin-guide

1) Du går til https://administration.miljoeportal.dk/selfservice og vælger "Log ind"

NB! Hvis du får nedenstående fejlmeddelelse, kan det skyldes, at din brugerkonto er låst eller at det link, du anvender er mere end 24 timer gammelt.

Hvis det blot er fordi linket er mere end 24 gammelt, kan du sagtens selv nulstille din adgangskode. Se artiklen: Nulstilling af adgangskode

Hvis du ikke kan nulstille din adgangskode, skal du have fat i din brugeradministrator, der kan hjælpe dig med at få genåbnet din brugerkonto.

2) Du kommer herefter til en side hvor "Anden organisation" skal være valgt i rullemenuen.

Tryk hernæst "Log-in". Herefter kan du logge ind med brugernavn og nuværende adgangskode og klikke "OK".

Hvis du har en almindelig brugerkonto, kommer du automatisk til den side, hvor du kan skifte din adgangskode:

NB! Hvis du er brugeradministrator, skal du gå til "Mine Oplysninger" ved at klikke i den lille pil i øverste højre hjørne.

3) Du skal være meget opmærksom på, at din adgangskode opfylder alle de betingelser, som står skrevet i venstre side af skærmen. Her er en hurtig opsummering af kravene:

4)
Når du har lavet din adgangskode klikkes "Sæt adgangskoden" under dit kodevalg, og en boks vil komme op i nederst højre hjørne og vise om adgangskoden godkendes.

Skal du nulstille din adgangskode? Kan du med fordel se filmen:  Nulstil password

Stadig problemer?

Hvis du har problemer med din adgangskode, kan du forsøge at slette cookies og cache.
Du kan i artiklen: Adgang: Slette cookies - problemer med at logge på  læse, hvordan du gør.

Hvis du får besked om, at kontoen ikke kan nulstilles, skal du kontakte en brugeradministrator i din organisation. Ved du ikke, hvem din brugeradministrator er, kan du kontakte supporten i Danmarks Miljøportal, som kan finde de personer, du skal kontakte.

OBS: Danmarks Miljøportal må ikke nulstille din adgangskode.

Arbejder du i en forsyning og logger på med NemID, kan du med fordel læse artiklen: PULS: Rettigheder til PULS  som omhandler de forskellige aktørers rettigheder i PULS, og hvordan der kobles rettigheder til et givent CVR. nr.