Brugerstyring: Modtager ikke mails, når koden skal fornys

Nogle brugere oplever, at de ikke modtager mails fra brugeradministration i Danmarks Miljøportal.
Inden du tager kontakt til supporten, er det en god ide, hvis du i første omgang:

1. Tjekker din mappe for uønsket post (spamfilter)

2. Kontakter din brugeradministrator i din myndighed/organisation. Hvis du ikke ved, hvem der er din brugeradministrator, kan du kontakte supporten i Danmarks Miljøportal, som kan hjælpe dig med at finde dem, du skal tale med.

Der kan for nogle mails/IT-systemer være tale om, at du skal godkende mails fra miljøportalens server, før du modtager disse notifikationer.