Brugerstyring: Slet cookies - hvis du har problemer med log ind

Det kan nogle gange være nødvendigt at slette cookies for at logge ind via brugeradministrationen hos Danmarks Miljøportal. Har du flere brugerkonti, og skifter du mellem dem, kan ens browser forsøge at huske ældre indtastninger fra andre logins. Det kan være, at du selv for nemhedens skyld har sat din browser til at huske dit login. Disse cookies kan blokere for, at du har adgang med din korrekte adgangskode.

Slet cookies

I Internet Explorer kan du nemt slette cookies ved at hente og køre følgende fil: SletCookie.zip

Nedenfor har vi indsat en trin for trin-guide til, hvordan du sletter cookies og cache i Internet Explorer.

Trin for trin-guide i sletning af Cache og Cookies i Internet Explorer

1) Start med at trykke på tandhjulet oppe i højre hjørne, og herefter “Safety/sikkerhed” og “Delete browsing history/ slet browserdata. Du kan også gøre det ved at trykke på “Control + Shift + Delete

2) I nedenstående pop up-vindue, kan du vælge, hvad du vil slette. Er det kun cachen, du vil slette, skal du kun sætte flueben i boks nr. 2 og 3.

Stadig problemer?

- Måske er det kompatibilitettilstanden, der er problemet. Du kan i artiklen: Adgang: Problemer med at logge ind ved Kompatibilitetstilstand  læse, hvordan du får fjernet kompatibilitetstilstand fra din computer.

Hvis du på et tidspunkt har sat kompatibilitetstilstand til for at køre et program, der kræver en ældre version af browseren, kan det senere hen give problemer at logge ind på Danmarks Miljøportals brugeradministration.