WMS service i Mapinfo/projektion og GetCapabilities

Denne artikel omhandler det at trække en service ind i Mapinfo

Jf. nedenstående vælger mapInfo selv EPSG:25832, som standard (nedenstående billede).

Det er dog muligt at vælge en anden projektion:

OBS!

Det giver en fejlmelding når du bruger linket for ”getcapabilities”. Det er IKKE den der skal anvendes inde i GIS programmet, såfremt du ikke ligefrem vil sætte div. Variable. Ofte kan den fulde streng inkl. Variable, give læseproblemer for GIS programmerne, da de selv helst vil udfylde variable i kaldet. Derfor – forsøg at anvende den ”rene” streng: http://arealinformation.miljoeportal.dk/gis/services/public/MapServer/WMSServer