Arealinformation: Find ejendom

Ejendomssøgning: Hvordan fremsøger jeg en ejendom? Hvis du ønsker at søge en ejendom frem på Arealinformation kan det gøres på lidt forskellig vis, alt efter hvor mange informationer du har i forvejen. Nedenfor er der lavet en trin for trin-guide.

Trin for trin-guide

1.

2.

Når du kommer ind på Arealinformation, skal du klikke værktøjslinjen frem, som du gør ved at klikke påmenuknap.PNG, der er placeret i øverste højre hjørne.

3.

Du trykker på anden fane "Søge og finde"

her findes 3 mulighedder: Ejendom, Ejendomsnummer og Find en ejendom.

4. vælg værktøjet "Ejendom":

5.

Du får nedenstående boks op, hvor du indtaster den adresse, du leder efter.

6.

Når du har skrevet den adresse, du leder efter,  skal der vælges imellem "Vis jordstykke" eller "Vis ejendom".

"Vis jordstykke" viser 'kun' den del af hele ejendommen, der hører til selve adressen.

En ejendom ("Vis ejendom") kan bestå af flere matrikler, der dækker et større geografisk område, fx en landbrugsejendom.

7. vælg værktøjet Ejendomsnr:

Her åbner en boks hvori du kan via ejendomsnummer.

Du skal indtaste din ejendomsnummer, f.eks. 2590155703, hvoraf de første 3 cifre er kommunenummer.

8. vælg værktøjet "Find en ejendom":

Her åbner en boks, hvori du kan søge på ejerlav og matrikelnummer (denne søgning er populær i sagsbehandling).

Ønsker du at finde en specifik adresse kan du med fordel læse artiklen:  Arealinformation: Find specifik adresse