Arealinformation: Signaturforklaring på kortet

Du kan nemt få en signaturforklaring på skærmen uden at vente på en udskrift.
Hvis du i toppen af laglisten klikker på "Vis signaturforklaring" får du en signatur liste frem for de tændte lag - se billedet nedenfor. Knappen skifter samtidig til "Vis lag" for at komme tilbage til laglisten.

Hvis du selv tilføjer egne lag/shapefil til kortet (ved brug af værktøjet "Åbn shapefil") vil der ikke være signaturforklaring med for disse lag.

Du kan selv tegne en signaturforklaring med signaturer og tilhørende tekst ved at bruge tegneværktøjerne (Redlining) fra værktøjsfanen "Brug kortet