Editering: Redigering af underliggende polygoner

Redigering af underliggende polygoner:

Når du i Arealinformation ønsker at slette eller redigere det nederste af to polygoner, der ligger oven i hinanden, findes der et værktøj, som kan fange det nederste polygon således, at du kan slette eller redigere i det.

Når du med værktøjet "rediger geometri" klikker på et sted, hvor der ligger 2 polygoner oven på hinanden, vises et popup-vindue med teksten "vælg objekt" og 2 (eller flere) linjer med temanavn. Når du holder musen over linjen med temanavn markeres det tilhørende polygon gult i kortet og du kan vælge det.

For at flytte hele objektet, skal du klikke med venstre musetast inde i objektet og holde tasten nede, mens du flytter musen. Objektet bliver placeret, når du slipper musen.

Klik på ”Gem” for at gemme. Du kan ikke gemme, mens objektet er udvalgt til redigering. Du skal først klikke inde i objektet så markeringerne forsvinder, inden du klikker på ”Gem”.