Arealeditering: Ændre naturtype (Beskyttede Naturtyper)

Vil du tilføje attributter (data) til dine nye objekter eller redigere i eksisterende attributter, vælger du værktøjet ”Rediger attributter” og klikker på et objekt. Der åbnes et vindue til venstre med attributfelter til, hvor du kan indtaste/rette dine data. Ved nogle felter kan du vælge værdierne med en drop down-liste, som foldes ud ved klik på den lille pil i højre side af feltet. Attributfelterne varierer alt efter, hvilket tema der redigeres.