NaturAppl kan benyttes af flere forskellige brugere

En af funktionerne for NaturAppl er, at den kan anvendes af flere forskellige brugere på den samme computer, uden at applikationen behøver at blive installeret mere end en enkelt gang.

Ønsker du mere information om hvordan du anvender NaturAppl og øvrige fagsystemer indenfor Natur, er der udarbejdet en række introduktions- og vejledningsfilm. Filmene kan du finde i afsnittet
 Alle film og optagede webinarer

Derudover kan du med fordel kigge i vores skriftlige vejledninger, som du finder i afsnittet  Skriftlige vejledninger til fagsystemer i Miljøportalen