Kan jeg installere og anvende NaturAppl på Citrix-platform

Kan jeg installere og anvende NaturAppl på Citrix-platform?

Visse kommuner har implementeret Citrix-systemet. Citrix-platformen muliggør bl.a., at du kan få adgang til fagsystemer via tablets.
NaturAppl understøttes nu af Citrix-platformen, men NaturAppl kan fortsat ikke anvendes på smart phones.
NaturAppl’en kan anvendes på alm. PC’ere, bærbare computere og Windows tablets, og du kan læse mere om bl.a. hvordan du kan anvende NaturAppl’en offline i Vejledning til NaturAppl Værktøj til inddatering af naturdata.

Hvis du har brug for yderligere vejledning eller information, er du altid velkommen til at kontakte os på support@miljoeportal.dk