NaturAppl: Anvendelse af NaturAppl på Citrix-platform

Visse kommuner har implementeret Citrix-systemet. Citrix-platformen muliggør bl.a., at du kan få adgang til fagsystemer via tablets.
NaturAppl understøttes af Citrix-platformen, men det er forsat ikke muligt at anvende programmet på smartphones.
De platforme, som  NaturAppl’en kan anvendes på er: alm. PC’ere, bærbare computere og Windows tablets.  I Vejledning til NaturAppl Værktøj til inddatering af naturdata kan du bl.a. læse om den nye offlinefunktion.