Ændring af mailadresse til bruger i Miljøportalen

Nogle gange ændrer en virksomhed sin mailadresse, kommune eller andre myndigheder. Ved dannelsen af nye kodeord sender Miljøportalens server til den kendte mailadresse. Er det ikke den korrekte mailadresse, skal ens brugerkonto opdateres.

Brugeren kan selv ændre sin mailadresse til sin brugerkonto.

Dette gøres ved at logge ind på det miljø kontoen er tilknyttet.

Produktion: https://administration.miljoeportal.dk/selfservice/

Test og Demo: https://administration.test.miljoeportal.dk/selfservice/

Du går ind i dine brugeroplysninger og retter mailadressen til den korrekte mail. Tryk herefter "gem" for at være sikker på, at  ændringen er sendt til systemet.

Hvis du slet ikke modtager mails, om at du skal skifte kode, skal du lige tjekke, om de ligger i mappen for uønsket post. Du kan også læse artiklen: Jeg modtager ikke mails, når min kode skal fornys