Adgang: Problemer med at logge ind ved Kompatibilitetstilstand

Nogle gange ser websteder ikke ud, som du forventer, at de skal. Billeder vises muligvis ikke, menuer er placeret forkert, og tekst kan være blandet sammen. Det kan skyldes et problem med kompatibiliteten mellem Internet Explorer og det websted, du befinder dig på. Derfor kan der aktiveres en kompatibilitetstilstand i din browser.

Brugere der har problemer med kompatibilitetsvisning ved login på miljøportalen, skal huske at slå den fra.

Nedenfor er der lavet en trin for trin-guide til hvordan du fjerner kompatibilitetstilstand i internet Explorer 11.

Trin for trin-guide

1. Gå ind under ”indstilinger for kompatibilitetsvisning” (hvis der er et flueben ud for kompatibilitetsvisning skal det også slås fra.)

2. Derefter skal du fjerne miljøportalen fra listen. Når det er gjort, kan du igen logge på.