Brugerstyring: Oversigt over en brugers roller (rettigheder) til Miljøportalens fagsystemer

Hvis du ønsker at få et overblik over hvilke roller (rettigheder) du har til Danmarks Miljøportals fagsystemer, kan du hurtigt ved at bruge nedenstående link (som er nævnt i punkt 1 under trin for trin-guiden) på din computer få en samlet oversigt over din profil.

Nedenfor har vi lavet en trin for trin-guide til, hvordan du kan se dine roller.

Trin for trin-guide

1.

Log ind på denne side https://administration.miljoeportal.dk/identifyclaimapp/ med dit brugernavn og adgangskode.

Test- og demomiljø

Sidder du derimod i test- eller demomiljø, skal du i stedet bruge: https://administration.test.miljoeportal.dk/identifyclaimapp/ og logge på med din testbruger

2.

Du får nu vist en side, hvor din brugerkonto er beskrevet i tekniske termer (OBS! Det er alene en teknisk visning og er mest læsevenligt for brugeradministratorer og IT-medarbejdere)

Hvis du kan se, at du mangler en rolle på din brugerkonto, skal du i første omgang kontakte din lokale brugeradministrator. Bruger du derimod dit computerlogin (føderationslogin) til at tilgå Miljøportalens systemer, skal du i stedet kontakte din IT-afdelingen.