Jeg kan ikke logge på Jagttegn

Hvis du er oprettet til at logge ind på jagttegnsportalen men ikke kan komme ind med din kode eller du ikke kan nulstille dig selv, skal du kontakte jagttegnsekspeditionen.

De vil hjælpe dig videre ind i systemet igen. De kan både kontaktes pr. mail og på telefon.

Du kan finde deres kontaktoplysninger via dette link:kontaktoplysninger til jagttegn

Din adgangskode skal fornys hver 3. måned inde på Miljøportalens brugerstyring - også selvom du ikke logger på i en længere periode pga. jagtsæsoner.

Hvis du ikke holder din bruger ved lige hver 3. måned udløber adgangen. Hvis det er tilfældet skal du tage kontakt til Jagttegnsekspeditionen.

Link til jagttegnsportalen  https://www.jagttegn.dk/home/IndexDmpUser

Du skal bruge din Miljøportalsbrugerkonto til at logge ind.