Generelt : Hvad indeholder E-arkivet og hvordan bruges det?

E-arkivet indeholder sager, der vedrører sagsområderne § 8 & 9. Dette vil sige sager vedrørende vej-, teknik- og miljø.
Tidligere, i ”det gamle” e-arkiv, var der adgang til en række øvrige sagsområder. Disse er der ikke adgang til længere.

Myndigheder, der ønsker at fremsøge data i e-arkivet, skal underskrive en tilslutningsaftale som herefter skal returneres til Danmarks Miljøportal.

Tilslutningen til E-arkivet koster 10.000 kroner om året pr. myndighed og tilmelding samt betaling sker pr. cvr-nummer.

Hver myndighed med særskilt cvr-nummer skal derfor udfylde sin egen tilslutingsaftale.

Miljøportalen har en vejledning til E-arkivet som kan hentes her: Brug af E-arkivet på sagsområderne Teknik, Vej og Miljø

I vejledning findes information om bl.a. hvordan sager rekvireres fra E-arkivet og hvordan man downloader sager.

BEMÆRK: Man kan ikke tilgå E-arkivet uden at have en bruger med roller under en organisation som har aftale om tilslutning med Miljøportalen.

Se mere om E-arkivet samt sikringsserveren her.

Ved tvivl om tilslutning til E-arkivet eller adgang til sikringsserveren kan miljøportalens support kontaktes.

Ønsker du en brugervejledning til amtsdata i sikringsserveren se vedhæftede dokument.