Adgang til systemer gennem miljøportalen

Når en myndighed har indgået en brugeradministrationsaftale med Danmarks Miljøportal, oprettes de som partner i systemet. Herefter udpeger organisationen 1 person der er juridisk ansvarlig og  som minimum 1 brugeradministrator. Brugeradministratoren har til opgave at oprette og tildele roller (rettigheder) til de enkelte medarbejdere herunder at hjælpe dem, hvis der skulle opstår problemer.

Under Brugeradministration kan du læse mere om brugerstyring, og hvordan det fungerer.

Du kan gøre dig bekendt med hvilke roller der kan gives til de forskellige myndigheders brugere på vores hjemmeside roller og adgangspolitik

Eksterne fagsystemer

Miljøportalen giver også adgang til en række såkaldte eksterne fagsystemer. Dvs. Danmarks Miljøportalen står alene for login-systemet. På Danmarks miljøportals hjemmeside kan du finde en oversigt over adgang til eksterne systemer og deres tilhørende roller

Ved tvivlsspørgsmål om roller kan du med fordel kontakte din lokale brugeradministrator.