Arealinformation / overfladevand: visning af rapporter for marine profilmålinger og fisk i vandløb

På Danmarks Arealinformation kan du få vist rapporter om marine profilmålinger og fisk i vandløb.

Nogle oplever, at rapporterne om marine profilmålinger og fisk i vandløb ikke indeholder data.
Det kan skyldes en indstilling i Internet Explorer (IE 11). Selvom du har valgt et år og en dato for en vandløbsstation, sker det, at der ikke bliver dannet en rapport, når du klikker på View Report.

For at kunne vise data, der hører til de enkelte profilmålinger skal kompatibilitetsvisningen været slået til i Internet Explorer.

Sådan slår du kompatibilitetsvisningen til

1. Åbn Arealinformation http://arealinformation.miljoeportal.dk/distribution/ i Internet Explorer.

2. Klik på 'Funktioner' (tandhjulet) øverst i højre hjørne af browserbilledet:

3. Vælg 'Indstillinger for kompatibilitetsvisninger':

4. Under 'Instillinger for Kompatibilitetsvisninger' åbnes et vindue med hjemmesider, der kan tilføjes til listen over sider, der vises i kompatibilitetstilstand. Hvis du allerede har åbnet Arealinformation, vil der automatisk stå 'miljoeportal.dk' i feltet, hvor der kan tilføjes nye hjemmesider til listen.

Hvis der allerede står 'miljoeportal.dk' trykkes på 'Tilføj', så den kommer ned i listen. Ellers skrives det i feltet og klikkes tilføj.

5. Når siden er tilføjet, kan der hentes profilmålingsdata og fiskedata på korrekt vis.

HUSK:

Hvis du efterfølgende vil logge ind i Miljøportalens systemer, er du nødt til at fjerne miljoeportal.dk igen fra kompatibilitetsvisningen.