Arealinformation: Den gule markering på kortet

Den gule markering i Arealinformation er med til at skabe et overblik over, hvilke polygon resultatet af søgningen omhandler. Ved at klikke på stjernen eller den lille globus til venstre for resultatet, vil polygonet blive markeret med en gul farve.

Hvis du har markeret det med stjernen kan du også fjerne markeringen ved klik på stjernen igen.

Hvis objektet blev fremhævet med den lille globus og du ønsker at fjerne den gule markering, skal du klikke i den lille globus igen.

En boks kommer til syne, hvor du  vælger "Fjern fra udvalgte". Når du derefter lukker den lille boks, vil polygonet have mistet den gule markering.

Bemærk: at ovenstående er en software fejl ("bug") i programmet, som vil forsvinde med næste opdatering/opgradering af Arealinformation, som vil finde sted i løbet af efteråret 2017.