Editering: Slette eller Ikke gældende/aflyst objekt?

Denne vejledning handler om hvordan du sletter forældede/ikke gældende objekter i Arealeditering.

Slet objekt:

For at slette et objekt, bruger du først værktøjet ”Vælg” og klikker derefter på det valgte objekt, så det bliver lyseblåt (gennemsigtigt). Herefter klikker du på værktøjet ”Slet” og til sidst ”Gem”. Du kan kun annullere din ændring, så længe den ikke er gemt. Du kan slette flere objekter samtidig, ved at markere flere objekter på én gang.

TIP!

Du kan udvælge flere objekter på en gang ved at aktivere ”Vælg”. Holder du venstre musetast nede og trækker en firkant, markeres de objekter, der ligger inden for området med lyseblåt (gennemsigtigt).