Arealeditering: Slet knækpunkter

For at tilføje et knækpunkt skal du holde musen over den linje, hvor knækpunktet skal tilføjes. Midt på linjen kommer en lille cirkel frem. Du klikker på cirklen, holder musen inde og slipper igen det sted på linjen, hvor knækpunktet skal placeres.

For at slette et knækpunkt skal du dobbeltklikke på punktet. Når du holder musen over et knækpunkt, ændres markøren til en hånd. Peg på nederste højre hjørne af knækpunktet for at ramme præcist.

Du kan se mere om denne funktion i vejledning til online-redigering i Danmarks arealinformation.