Overfladevand - WinBio: Valg af standardskemaer i WinBio

Nedenfor er der lavet en trin for trin-guide til hvordan du vælger standardskemaer i WinBio.

Trin for trin-guide

1.

Når du skal vælge hvilket standardskema du ønsker at anvende til indtastning af data WinBio gøres det ved at vælge menupunktet "Tilpas"

2.

Herefter klikker du på den smalle linje yderst til højre i boksen ”Feltskema” (se markering med grøn pil i figur.

3.
Herefter vælger du det skema du ønsker at anvende.

Det samme gør sig gældende når du skal vælge et skema til indtastning af fauna.

4.
Når du har valgt ny(e) skema(er) under ”Tilpas” gemmes disse indstillinger og skemaet vil være ’default’ næste gang du starter WinBio.