PULS: CVR-nummer styrer rettigheder i PULS

CVR-nummer for punktkildens ejer sammenholdes med rettighederne og det CVR-nummer, brugeren er logget ind med (tilknyttet via ADFS), og er relevant for stort set alle data.

I enkelte tilfælde afgives fra ovenstående generelle datarettigheder:
• Resultater (= Pointsample-produkter, Stanlab-produkter og produktkvalitet) valideres med rekvirentens CVR-nummer, ikke med ejerens CVR-nummer.
• Udvalgslister valideres med specielt angivet CVR-nummer (brugerens eget) på selve udvalgslisten.
• Kloak- og hovedoplande valideres som om det er en RBU med CVR-nummer 999999999 (9 ni-taller), og kræver således i praksis adgang på kommuneniveau.
• Konfigurationsparametre valideres med niveau 1-navn angivet i punktkildetypefeltet, f.eks. ”Foderindhold”.