PULS: Udtræk af data til Excel

Under Udtræk findes en række muligheder for at udtrække data for valgte punktkilder.
På forsiden i PULS vælges ”udtræk” og der kan nu enten laves et udtræk fra en liste eller lave udtræk fra en enkelt punktkilde.
Punktkilde fremsøges ud fra navn og/eller type:

Punktkilden vælges på listen over søgeresultater, og under dataudtræk kan der vælges hvilket år data i udtrækket skal være fra, samt hvilken type dataudtræk der ønskes:

Herefter kan udtrækket vises i PULS eller eksporteres direkte til Excel. Se eksempel på hvordan der udtrækkes stamdata fra en punktkilde i vejledningsvideoen her: PULS - udtræk af data til excel

Når jeg forsøger at lave udtræk, mangler jeg knappen "Eksporter til Excel". Hvorfor, og hvad gør jeg?

Vi kan ud fra dit indlæg her ikke se, hvad der går galt for dig og hvorfor du ikke kan trække dine data ud.

Har du prøvet at følge vejledningsvideoen herfra: http://www.youtube.com/watch?v=tZ9a4dp6gOY eller brugervejledningen i PULS (åbnes i øverste højre hjørne) eller nedenstående korte beskrivelse?

Hvis du har brug for mere specifik hjælp, er det en supportsag og du bedes henvende dig til vores support på support@miljoeportal.dk, hvor vi kan kontakte dig og få mere oplysninger om dit problem. eller du kan sende os en anmodning om hjælp via dette site.