PULS: Fjernelse af analyseresultater og analyser

Du kan fjerne analyseresultater og analyser, hvis du har de rigtige roller.

Fremgangsmåden er, at du fjerner analyseresultat først og derefter fjerner analysen.
Begrebet ’fjerne’ dækker over den måde Puls behandler data, der ikke længere skal bruges; den pågældende post bliver sat til Inaktiv (altså ikke helt slettet) hvorefter den ikke kan fremsøges eller på anden måde bruges.

I Puls basis finder du analysen ud fra den punktkilde, som analysens indgående prøve er taget fra.

For at fjerne et analyseresultat:

1.
Find punktkilden under fanen "grunddata"

2.
Marker den aktuelle punktkilde og vælg hvilket år det drejer sig om og tryk på  "analyse"

3.
Vælg den aktuelle analyse og tryk på "vis"

4.
Fjern et analyseresultat ad gangen, tryk på "fjern"

Du får nedenstående besked, når analyseresultatet er fjernet

5.
Når du har fjernet alle analyseresultater, der er på analysen, trykker du på "Retur til analyser"

Vælg analysen og tryk ’Fjern’.

Du får beskeden "Analysen er fjernet"

Se i den vedhæftede pdf hvordan du sletter data i PULS.