PULS: Brug af GIDAS via føderation

Brugere, der indleverer data til PULS via GIDAS, og samtidig benytter sig af Miljøportalens føderationsløsning, kan opleve fejl ved indlevering, da Gidas ikke understøtter føderation. Brugeren skal derfor tilgå PULS uden om føderationsordningen. Kommunen skal oprette en ny bruger til den pågældende medarbejder og tildele roller, alt efter hvad medarbejderen skal kunne foretage sig i PULS.
Se mere om oprettelse af brugere og tildeling af roller under denne artikel:

Roller og rettigheder gennem Miljøportalen