PULS: Flytte en punktkilde fra nabokommune til min egen

Ønsker du at flytte en punktkilde, placeret i en nabokommune, tilbage til din egen kommune, ændrer du først placeringen af punktkildeen via menupunktet ”Grunddata” i PULS brugergrænsefladens hovedmenu.
Herefter fremsøger du den punktkilde du ønsker at flytte enten via kommune nr. eller punktkildens navn.

Det er også muligt at kombinere de to søgninger.
Nu vælger du den ønskede punktkilde blandt de fremsøgte punktkilder. Tryk derefter på ”Vis/ret”
Med den ønskede punktkilde vist, ændrer du nu koordinat nord og koordinat øst til de nye koordinater. Koordinaterne kan du f.eks. aflæse via Danmarks Arealinformation.
Herefter trykker du gem. Ændringerne er nu gemt i PULS og på Danmarks Arealinformation.

Har du behov for yderligere hjælp, så send supporten en anmodning, så finder vi en medarbejder som kan hjælpe dig.