Grundvand: Boringer

Du kan se boringer efter grundvand rundt om i landet via Danmarks Arealinformation.

1)

Åbn Danmarks Arealinformation i en internet explorer, Safari eller firefox browser:

http://arealinformation.miljoeportal.dk/distribution/

Zoom derefter ind på det område som du finder interessant.

Du kan også søge en specifik adresse frem på arealinformation se denne vejledning til søgning

2)

Herefter vælges i den venstre kolonne det tema som hedder "Boringer og Vandforsyningsanlæg".

Fold e.v.t. signaturforklaringen  ud så symbolerne bedre kan findes på kortet.

3)

Højreklik på en boring og klik "hvad findes her".

4)

Der vil nu fremkomme informationer om den pågældende boring i kolonnen til venstre:

• Boringsnummer/DGUnummer og anvendelse.
  • linket Se flere boreoplysninger dirigerer dig til en online borerapport, sted, koordinater, vandkemiske analyser mv.
  • linket Borerapport i pdf giver en kortfattet rapport over boringen.
  • linket borerapport i svg-format giver ovenstående dog med nødvendigt login.
  • linket vis fagdata giver ikke i øjeblikket svar. Der kan rettes henvendelse til GEUS ved tvivlsspørgsmål til boringer.

Var dette interessant? se mere om drikkevand her i denne vejledning