Rotter: Hvor indberettes giftforbrug på den enkelte anmeldelse?

Indberetning af giftforbrug på en anmeldelse skal foretages inde i den enkelte rotteanmeldelse. Hvis man har eget fagsystem i kommunen, skal giftforbrug indberettes via den enkelte rotteanmeldelse, og de lukkede anmeldelser overføres automatisk til Rottereden. Hvis man anvender Miljøportalens basale brugergrænseflade Rottehullet, skal man indtaste oplysninger om giftforbrug under den enkelte rotteanmeldelse. I Rottehullet ser det sådan ud: