Arealinformation: Tilgå Arealinformation på Mac-computer

Danmarks Arealinformation er afhængig af programmet Silverlight for at kunne køre. Som det er nu, er det kun Intetnet Explorer, der understøtter Silverlight. Derfor er der lidt udfordringer, hvis du arbejder på en MAC computer. Pt. er du henvist til en udvidelse til Google Chrome, som gør, at Arealinformationen kan åbnes:

Nedenfor er der link til addonet "IE TAB", så Internet Explorer kan åbnes i Google Chrome på MAC:

IE Tab på Chrome Webstore

Danmarks Miljøportal arbejder p.t. på en opgradering af Danmarks Arealinformation til en HTML5-version, som kan køre uden Silverlight og på alle platforme herunder MAC-computer. Vi regner med at den nye version kommer i drift i starten af 2018.