Arealinformation: på Mac-computer

Danmarks Arealinformation er afhængig af programmet Silverlight for at kunne køre. Som det er nu, er det kun Intetnet Explorer, der understøtter Silverlight. Derfor er der lidt udfordringer, hvis du arbejder på en MAC computer. Pt. er du henvist til en vejledning, som Microsoft har udarbejdet, som beskriver, hvordan du alligevel kan få programmer, herunder Danmarks Arealinformation, til at køre på din MAC- computer.

Nedenfor er der et link til Microsofts engelske vejledning

Hvordan du indlæser hjemmesider på din MAC, der ellers kræver Internet Explorer
(Den engelske titel på ovenstående vejledningen er: How to view websites on your Mac that require Internet Explorer (or a PC))

Danmarks Miljøportal arbejder p.t. på en opgradering af Danmarks Arealinformation til en HTML5-version, som kan køre uden Silverlight og på alle platforme herunder MAC-computer. Vi regner med at den nye version kommer i drift inden jul.