Arealinformation: Find specifik adresse

Du kan via Danmarks Arealinformation finde specifikke adresser rundt om i landet. Nedenfor har vi lavet en trin for trin-guide til,+ hvordan du finder en specifikt adresse.

Trin for trin-guide

1)

Hvis du bruger windows 10, kan du med fordel læse artiklen: Hvordan får jeg arealinformation til at køre på min Windows 10?

2) Klik Værktøjslinjen frem via den lille svensknøgle og skruetrækker i øverste højre hjørne.

Nedenstående menu kommer frem øverst i billedet

3) Find fanen "søge og finde"  i værktøjslinjen og vælg "Vejnavn og Husnr".

4) Nedenstående dialogbox kommer frem. Her kan du indtaste den specifikke adresse.

Det kan hænde, at du kun får lov at taste 4-5 bogstaver, hvorefter der kommer en Drop down menu. Via Drop down menuen kan du vælge den adresse, du søger efter.

Når du har valgt din adresse vil skærmen zoome ind og panorere til stedet.

Du kan finde temaerne/lagene igen ved at klikke nede i venstre hjørne på "temaer".

5) Herefter har du mulighed for at klikke de relevante temaer til, som du har behov for.