Ønsker du undervisning af Miljøportalen eller fagpersoner som kender systemerne godt?

Denne sommer og efterår lancerer Miljøportalen en række undervisningsmuligheder for brugere af Miljøportalen.

Du kan se vores planlagte undervisningssessioner på vores hjemmeside og hvor du gratis kan melde dig på kurser. Disse kurser kan du tage fra din egen kontorplads!

Kurserne tager typisk en halv time og der er mulighed for at stille spørgsmål bagefter. Kom og vær med!

Se og tilmeld dig til Miljøportalens Webinarer