Ny version af NaturAppl er blevet lanceret

En ny version af NaturAppl (NaturAppl 3.0) er blevet lanceret.

De største ændringer, som opleves af brugerne er:

• kortfunktion og basale muligheder for at oprette geografi i NaturAppl samt mulighed for download af offline-kort
  • sammenkobling af data og geografi, hvilket betyder 1-til-1 forhold mellem GIS-objekter og data. Det gamle objekt-id fra Danmarks Arealinformation vil ikke længere blive anvendt
  • mulighed for at geografisætte fx fotos inden for en besigtigelsesflade
  • mulighed for at myndighederne selv kan håndtere inventørnavne
  • en ny Danmarks Naturdata, hvorfra data kan fremsøges gennem kort, fritekst og andre filtre som fx bilag IV-arter
  • visning af geografi til naturdata i Arealinformation med bl.a. direkte link til de enkelte registreringer

Den nye version kan downloades her: https://naturappl.blob.core.windows.net/version3/NaturApplProd.msi

Vejledninger til NaturAppl.

Vigtigt! Den tidligere version af NaturAppl (NaturAppl Gold) kan ikke længere benyttes. Ej heller til at indlevere de registreringer, som du har været i gang med, og som du mangler at indlevere til Naturdatabasen. For at kunne indlevere til den nye Naturdatabase, skal version 3.0 downloades og installeres.

Læs mere om lancering af NaturAppl 3.0 og ny Naturdatabase 2017