Arealinformation: Se din ejendom fra luften

Ved brug af flyfotos og ortofotos fra miljøkortet, Danmarks Arealinformation, er det muligt, med det blotte øje, at se hvordan din ejendom har ændret sig fra 1945 til i dag.

Danmarks Miljøportal har lavet en trin for trin guide der gennemgår, hvordan du kan se din ejendom fra luften.

Trin for trin-guide

1)

2) I venstre side af skærmen vil du finde en kolonne med temaer. Her skal du scrolle ned og finde temaet "baggrundskort". Du kan nu vælge fra hvilket årstal dit luftfoto skal vises. Sæt flueben ved det valgte årstal.

3) Du åbner værktøjslinjen ved at klikke på ikonet med en skruetrækker og en svensknøgle.

4) Hvis du gerne vil fremsøge din adresse på arealinformation, kan du klikke på fanen "søge og finde" og efterfølgende vælge "vejnavn og husnr." i værktøjslinjen.

Du skal huske at skrive stort begyndelsesbogstav på vejnavnet.

Du kan i artiklen: Arealinformation: Find din ejendom, læse hvordan du fremsøger din ejendom.

Vi kan anbefale, at du læser artiklen: Rettighederne til brug af Ortofotos inden du gør brug af kort fra arealinformation