Hvordan ser jeg min sag hos Miljøportalen?

Har du en sag liggende hos Miljøportalen? Så kan du nu se din sag og sagens status.
Det kræver dog, at du har en brugerkonto (login) til Miljøportalen.

Oversigt:

Ønsker du at se, hvor sagen ligger, skal du klikke ind på Help Center:

Klik herefter Log ind:

Du vil blive guidet til miljøportalens Brugerstyring hvor du kan logge ind:

Dernæst efter login, vil du kunne klikke på dit navn i øverste højre hjørne. Her vælger du Mine Aktiviteter:

Der navigeres nu til en side som er unik for dig som bruger.

Her kan du se dine sager (kaldet anmodninger), som du har oprettet i tidernes løb i Miljøportalens supportsystem.

OBS! oversigten går kun tilbage til April 2016.

Du kan se status på dine igangværende anmodninger og hvornår der sidst har været aktivitet på sagen - dette betyder dog ikke at der ikke sagsbehandles stadig i din sag.

Status:
Hvis din sag har status "Åben", ligger den hos Miljøportalen og vi eller en af vores faglige kontakter arbejder på et svar til dig.

Hvis din sag ligger som "Venter på dit svar" så afventer Miljøportalen nogle flere oplysninger fra dig som bruger.

Er du i tvivl om hvor sagen er henne i forløbet, kan du sagtens klikke på dine sager, som ikke er løst endnu, læse hvad der er gået frem og tilbage mellem dig og vores support.

Man er velkommen til at spørge, hvis man alligevel er i tvivl om sagens gang.

OBS! Nogle brugere vil også kunne se sager som de er cc på. Dette gælder dog ikke alle.

TIP! Ønsker du at gå tilbage til Help centeret med alle vejledningerne i Klikker du blot tilbage i din Browser eller på Miljøportalens Logo i hjørnet.

TIP! Ønsker du at ændre din profil mht til email, skal du gøre dette i Brugerstyring. Men vil du gerne tilføje et telefonnummer til din profil, går du op i "Rediger Profil" under dit navn i øverste højre hjørne.