Brugerstyring: Forsyningers adgang til PULS

Er du fra en forsyning og bruger PULS, skal du benytte medarbejdersignatur/NemID.
Til din medarbejdersignatur/NemID-konto er der knyttet en såkaldt U-bruger, fx U-123456789 (brugernavn).

U-brugeren skal af sikkerhedshensyn skifte adgangskode hver 3. måned. Du får en mail fra Miljøportalen, når det er tid til at forny adgangskoden til U-brugeren.

Forny din U-bruger:

Klik på linket og log ind med din medarbejdersignatur: https://medarbejdersignaturlogin.miljoeportal.dk/
Her kan du skifte din adgangskode.

Du skal bruge ovenstående link tiltrods for, at der i mailen står, at du skal gøre det via administrationssitet.

Rettigheder til PULS

Er du i tvivl om dine rettigheder til PULS, kan du læse artiklen: PULS: Rettigheder til PULS