Jordtjek: Sådan fremsøger du hurtigt jordforureningsattest!

Med Jordtjek kan du nemt og enkelt fremsøge en jordforureningsattest for en given adresse (matrikel) i Danmark. Du åbner Jordtjek her: websitet til JordTjek

Jordtjek kan også hentes og installeres som App på din smartphone. Fin Jordtjek i din sædvanlige  App-butik.

OBS: Der er i øjeblikket problemer med at hente jordforureningsattester for matrikelnumre, der indeholder æ, ø eller å. Benyt derfor Danmarks Arealinformation til at hente jordforureningsattester for disse matrikler. Se hvordan du gør ved at klikke på linket nedenfor.

Sådan henter du jordforureningsattesten via Danmarks Arealinfomation

Nedenfor kan du trin for trin se, hvordan du fremsøger en jordforureningsattest via Jordtjek.

1 Åbn Jordtjek: websitet til JordTjek

2 Start med at fremsøg en adresse i kortet ved at indtaste denne i adressefeltet øverst på siden. En dropdown menu vil komme til syne med forslag efterhånden som du taster (se billede nedenfor).

4 Vælg den ønskede adresse fra listen.

5 Klik en enkelt gang på knappenålen for at gå til jordforureningsoplysninger.

6 Jordforureningsattesten for matriklen genereres nu automatisk indenfor få sekunder. Attesten ses under det viste kortudsnit (se billede nedenfor).

7 Du kan markere linket til attesten og sætte det ind i et nyt browservindue, derved får du den pdf som du efterfølgende kan udskrive eller gemme på din pc.

TIP! hvis du ønsker at kunne gøre dette via din telefon så kig i denne vejledning for JordTjek app'en