Nulstilling af adgangskode

Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller generelt oplever problemer med at logge på din brugerkonto, har du mulighed for at nulstille den. Du kan følge nedenstående trin for trin-guide eller se: Vejledningsvideo om nulstilling af adgangskode.

Trin for trin-guide

1. Du går til https://administration.miljoeportal.dk/selfservice og vælger "Nulstil".

Hvis du benytter test, skal du gå til https://administration.test.miljoeportal.dk/selfservice og vælge "Nulstil".

2. Du skal herefter indtaste dit brugernavn og e-mailadresse der hører til brugeren og den autogenererede tekst i de respektive felter.

Når du klikker på "Nulstil min adgangskode", vil du ved succesfuld nulstilling se denne besked:

3. Du skal nu tjekke din indbakke for en mail fra noreply@miljoeportal.dk. Denne mail med bekræftigelseslink er kun aktiv i 24 timer.

Husk at tjekke spamfilter, da disse mails kan ende der. Hvis ikke du modtager en mail indenfor 10 minutter,  kan vi anbefale, at du læser artiklen: Jeg modtager ikke mails når min kode skal fornys

Du modtager herefter to mails. I den ene mail kan du se dit brugernavn og i den anden er den autogenereret adgangskode, som du skal bruge til logge på, når du skal ændre din adgangskode.

4. Du går til https://administration.miljoeportal.dk/selfservice igen og trykker på "Log ind"

og vælger "Anden organisation" i drop-Down menuen og trykker "Log-in".

5. Nu skal du indtaste dit brugernavn og den autogenerede adgangskode for at logge på.
Kopier og indsæt adgangskoden fra e-mailen til siden for at være sikker på at den indtastes korrekt.

Du bliver ved et korrekt log ind ført til din "Brugerinformation". Her kan du se informationer (navn, tlf-nr., titel m.fl.) som hører til din bruger. Du kan desuden se adgangskodekravene i venstre side, som skal overholdes ved dannelse af ny adgangskode. Kravene er:

6. I højre side ses tre felter: I det øverste felt skal den autogenereret adgangskode indsættes. I de to næste felter skal du skrive din nye adgangskode og derefter trykke "Sæt adgangskode". OBS: Dette skal gøres for at adgangskoden ændres og der vil poppe en besked op i nedre højre hjørne, hvis adgangskoden accepteres af systemet.

Hvis du modtager nedenstående fejl, når du prøver at nulstille din adgangskode, kan det skyldes, at din brugerkonto er låst. Du kan finde ud af, om det er det, der gør sig gældende for dig ved at kontakte din lokale brugeradministrator.

Hvis du ikke er klar over hvem der er din brugeradministrator, kan vi i Danmarks Miljøportal hjælpe dig med at finde dem, du skal kontakte.

Det skal dog siges, at Danmarks Miljøportal ikke må genåbne din brugerprofil eller nulstille din adgangskode.