Overfladevand: Kan ikke logge på overfladevandssystemerne i remote desktop

(Denne vejledning er udarbejdet i samarbejde med den "gamle" Naturstyrelse.)

Kan en MST-medarbejder ikke logge på Remote desktop til Overfladevandssystemerne, er det vigtigt at undersøge om adgangen til remote desktop er sat ordentlig op.

Se evt: Generelt om adgang og vejledning til Remote desktop og overfladevandssystemerne læg særligt mærke til at browseren skal være Internet Explorer.

Det er vigtigt at du undersøger om du har roller til det system som duvil ind i. Se evt.Hvor kan jeg se hvilke roller jeg har til fagsystemerne?

KENDT FEJL VED REMOTE DESKTOP OG STATENS IT ADGANG:

Møder du som MST-medarbejder denne besked ved forsøgt login til Remote desktop, skal du kontakte Miljøportalens support med et screenshot af dette:

Mærk din mail til os med Emne: Nulstilling af brugerkonto

Og skriv i mailen:

1) Hvad er der forsøgt?

2) Hvilket system skulle du ind i?

3) Har du evt kontaktet NSTs lokale administrator?

4) vedhæft et fuldt screenshot af hele pc vinduet.

Når Du er blevet nulstillet af Miljøportalens support og har fået besked herom, gør du følgende:

1. Brug Internet Explorer ikke Firefox, Chrome eller andre browsere!
  2. Slet cookies, brug (Slet cookies vejledning)
  3. Log på https://overfladevand.miljoeportal.dk/
  4. Vælg ”Statens IT” som organisation ved login.
  5. Klik ikke på noget når du kommer på
  6. Log af igen
  7. Log på igen efter 2 timer

Dette bør løse dit problem.