Fremsøgning af naturdata fra virksomheder og organisationer

Danmarks Naturdata er det muligt, at fremsøge naturdata indleveret af organisationer, virksomheder eller myndigheder udenfor partnerskabet med Danmarks Miljøportal. Data indsamlet på denne måde, sker ofte i forbindelse med VVM-analyse o.lign.

Er du selv fra en organisation, virksomhed eller myndighed udenfor partnerskabet og ønsker du at indlevere data, kan du læse mere i artiklen: Indlevering af data fra organisationer og virksomheder bl.a. VVM-data

Trin for trin-guide til fremsøgning af data på Danmarks Naturdata

1.

Åbn Danmarks Naturdata og tryk på 'Søg naturregistreringer'

Herefter tryk på 'Søgefiltre'

2.

Under søgefiltre vælg enten indsamlingsformål (oftest VVM-analyse), eller vælg hvilken virksomhed der har indsamlet data.

Herefter tryk "søg" og tryk "til kortvisning"

3.

Søgeresultater vises nu i venstre side. Her har du mulighed for, at få vist de enkelte eller alle registreringer på kortet ved at trykke på dem. Derudover kan du få vist enkeltregistreringrapporten, ved at trykke på det lille informations 'i'. Du kan også vælge, at få eksporteret de første 100 aktiviteter i din søgning.