Hvad betyder farverne på de skraverede felter på kortet?

Dette er en hurtig gennemgang af funktionen signaturforklaring i Arealinformation.

Når du står inde på Arealinformation og har tændt de lag du ønsker fremvist, kan du ikke altid se en forklaring af farverne som er skraveret hen over de relevante områder på kortet. På nedenstående billede, kan du se et eksempel, hvor temalaget naturbesigtigelse og HNV- kort er slået til. På "natur besigtigelse - flader" er der kun en signatur, som derfor er nem at få øje på. Derimod er der flere signaturforklaringer under temalaget "HNV-kort"

For at tilgå signaturforklaringerne under fx "HNV-kort" skal du klikke på det lille signaturikon  Herefter vil signaturfelterne komme til syne.