Overfladevand: Marine Profilmålinger - data via Arealinformation

Nogle bruger oplever at de ikke kan se rapporterne med marine profilmålinger i Danmarks Arealinformation. Det kan skyldes en indstilling i Internet Explorer (IE 11). Selvom  at der er valgt et år og en dato for den valgte station, bliver der hos nogle bruger ikke dannet en rapport når der klikkes på View Report.

For at læse mere om hvordan du ordner det kan du læse artiklen: Arealinformation / overfladevand: Har du problemer med at få vist rapporterne for marine profilmålinger og fisk i vandløb?