Naturdata: Data som ikke vises

Når du via Danmarks Arealinformation søger i naturdatabasen, vil der være nogle data som er afskærmede og ikke offentligt tilgængelige.

Det drejer sig om følgende:

Kvalitetssikring mangler;
Data som er knyttet til en aktivitet (A02Akt.Aktivitet) vises kun, hvis kolonnen "Aktivitet.RLSLabel" har en værdi højere end ’100’, dvs. hvis de aktuelle data er kvalitetssikrede og er indleveret via Naturappl.

Bruger som er logget på er undtaget. Med Login kan disse brugere se ”egne aktiviteter” for den myndighed, som brugeren er tilknyttet.

Maskerede arter;
Nogle særligt beskyttede arter er ikke synlige for alle, men er "maskerede". Data vedr. disse arter vises ikke til alle. Dog vises disse data til brugere som er logget på som myndighed.

Tilstandsindekser;
Data som kan knyttes til et tilstands-indeks vises kun, hvis kolonnen "SkjulTilstand" har en værdi forskellig fra ’1’ eller hvis brugeren er logget på som myndighed.

Naturtilstanden vises kun, hvis kommunen aktivt har ønsket at få den vist.

Såfremt kommunen ønsker at få vist deres naturtilstand, bedes denne henvende sig til Miljøportalens support på: support@miljoeportal.dk